Att använda sig av mindfulness är stressreducerande.
Vill du ha något att se fram emot varje vecka?
Vill du ge dig själv egentid?
Coaches vill skapa en härlig stund i veckan tillsammans med dig. Stressa ner, skapa medvetenhet så att du kan ta med dig ett fokus och ett lugn in i veckan.

Vi kommer att fokusera på:
Mindfulness meditation som stresshantering och personlig kännedom.

Det handlar om att öka sin medvetenhet, bli mer medveten om din energi och din inre värld. Du kommer att blicka inåt och ta kontakt med dig och dina beteenden, samtidigt som du blir lugnare, gladare och mer empatisk. Låter det nästan för bra för att vara sant? Det handlar om att stanna upp och bli medveten om vad som händer här och nu!

Värt att veta:

profilbild_kvinnaSå lite som tio minuters meditation om dagen har visat sig omforma vår hjärna så att vi kan styra vårt beteende, hantera oro och grubblerier, minska irritation och bli mer inkännande. Mindfulness innebär ett förhållningssätt som hjälper dig behålla fokus och förändrar ditt sätt att förhålla dig till stress. Syftet med meditation är att du ska komma närmare dig själv och din inre röst, och att du ska bli mer närvarande i livet. Detta gör du genom att försöka stilla din tanke- och känsloverksamhet. Att sitta i stillhet och tystnad utan några tankar. Att meditera innebär att vara i aktiv stillhet. Att stilla sin tanke- och känsloverksamhet är såklart lättare sagt än gjort. Det krävs övning, övning och återigen övning. Att träffas i en sluten grupp skapar kontinuitet och en hängivenhet till din egen utveckling, fasta tider för att utveckla ditt inre lugn. Fördelen med en grupp är även att ha tillgång till varandra när frågor, känslor och tankar vaknar till liv. Det är viktigt att ha ett stort tålamod och att du är snäll mot dig själv. Är du tillräckligt ihärdig så kommer du att märka att du gör små framsteg varje gång och din inre medvetenhet kommer att öka och förståelsen inför dig själv.

Om kursledaren
Emmilie är grundare av Coaches. Utbildad Förändringsledare av Bo Ahrenfelt (Psykolog, läkare och författare) och Coach (ICF-diplomerad och UPW-deltagare hos Tony Robbins världsledande livscoach från USA). Hon har mer än 20 års erfarenhet av meditation och även spirituella utbildningar (utbildad av bl.a. Pierre Hesselbrandt och Iris Hall kända från TV). Fokusområden är personlig utveckling, livscoaching, meditation, mindfulness och hjärnan – för medvetenhet och stresshantering. Med lugn, medkänsla, erfarenhet och kunskap får ni konkret och tydlig vägledning som för människor mot ett mer medvetet och givande liv.

BOKA HÄR

Är du arbetsgivare kan Coaches även utföra ovan struktur inom din organisation. Kontakta Coaches för mer information kring företagsupplägg.