Du lever bara en gång!

Under sommarmånader och semestertider stannar vi upp lite i våra vardagliga rutiner och olika tankar kan komma fram och göra sig påminda. Kanske tankar som: Vad är meningen med livet. Vad vill jag egentligen? Ska jag gå tillbaka till jobbet eller är det dags att byta? Ska jag våga göra det där som jag så länge funderat på? Min partner och jag, är vi lyckliga?

Vill du ge dig själv lite tid till att fokusera på dig själv och styra ditt liv i den riktning som du faktiskt önskar, då kan sommaren vara ditt drömläge. Ett gyllene tillfälle att lyssna till sig själv!

Här kommer ett kanonerbjudande: Från 30 maj – 1:a sep säljer vi ett coachningspaketet. 5 gånger för endast 990 kr (inkl moms), ordinarie pris 2250 kr. Snacka om sommarrea!

Passa på och ge dig själv en ärlig chans! Kickstarta hösten i rätt riktning. Maila ditt intresse till boka@coaches.se och märkt mailet med ämnet Sommarboost!

Erbjudandet kan köpas from 30/5-1/9-2018 och alla fem gångerna ska vara förbrukade senast den 15/9-2018. Erbjudandet är personligt och alla fem gånger måste inlösas av samma person och kan ej överlåtas. 1 pass = 45 minuter. Dubbelpass (90min) kan bokas och räknas då som två gånger.

Du måste vara inloggad för att kommentera